Sunday, 26 February 2012

Rentetan memori

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum w.b.t.. pertama kali, ana ingin luahkan rasa kesyukuran yang tak terhingga kepada yg Maha Pemilik Hati atas apa yang telah berlaku dalam hidup ana,,ptg tadi, rasa rinduku kepada ma dan abah membuak-buak..mungkin setelah sekian lama tak balik rumah..dan paling menyedihkan tiada cuti sehinggalah exam terakhirku pd bulan April..

dan sudah lama x update my lovely blog ni, sbnrnya sudah banyak kali buka, tapi bila click new post, tiba2 jadi mati akal,, dn skrang ni,Alhamdulillah, diberi kesemptn untuk berkongsi serba sedikit ceritaku.. 

24-25/02/2012 berlangsungnya kem ibadat - ada praktikal penyembelihan ayam, yg sedihnya, diri ini tak dapat nak merasai,, takut asthma nanti coz, bulu2 ayam berterbangan bila pegang ayam,, cuma ada experience menyiang ayam..huhu, time nak tarik isi perut ayam,,hempedunya pecah..kata ustaz, cepat pergi basuh bahagian yg terkena hempedu tu, hempedu kan pahit..hehe,,daripada pagi sampailah tengh hari, x berhenti tugasan,,penat pun ada,,apa2 pun rasa gembira tu hadir, hilang penat..


bersama-sama sahabat2 kem- sibuk..

lambat sampai, dah ramai org,,
ada yg dah start-sembelih ayam kat ASTAKA

ustaz khairi memberi tunjuk ajar kpd muslimat


last task-aktiviti menyiang ayam

banyak sgt pengalam dapt..apa2 pun time 2,happy sgt..ni kawn ana-XPDT..thnks kepada sahabt2 yg menceriakan hidup ana~~



macam kumpulan nasyid pun ada kn,,
style pakaian sama,,ana je tak termasuk..
ni lah kawan2 seangkatan dgn ana-XPDT

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi tinggalkan comment anda disini ^^

ALL RIGHT RESERVED.Copyright@adapadengandiriku.blogspot.com