Sunday, 9 February 2014

sangat-sangat merindui

ambil dr entry yg lama.. Rindu -_-
snapshoot dari jendela hostel


Allah, tidak terungkap oleh kata-kata rindu yang kurasa ketika ini.. Rindu pada Bumi KMPK..
aku rindu suasana tenang disana,
aku rindu zaman belajar aku dimatrik
aku rindu pada kawan-kawan,,
aku rindu segala-galanya mengenai KMPK..


Thursday, 6 February 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dikasihi dan dirahmati Allah sekalian,, aceceh.. cam teruja je pulak,, asal dari si gadis comel mun namanya.. mun tinggal jejak kat chatbox farhana, jadi apa lagi,,, klik la, nk tau sapa cik mun ni, hihi..tup2.. ternampak segmen menarik,,wow..tetibe cam hati ni terbuka utk masuk segmen by Abak "Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah".. terbaiklah abak!

actually, farhana ni suka sgt berblog, baca post kat blog kengkawan,,tapi lam banyak2 segmen yg diorng buat, satu pun farhana tak pernah sertai,, tapi kali ni,, tajuk segmen abak ni telah membuka pintu hati farhana untuk sertai..

nak tahu kenapa.. bukan perkataan Follower yg membuatkan farhana tertarik, tapi perkataan Ukhuwah sangat memberi 1001 erti buat farhana,, tak kisahlah,, follower bnyk mana pun,, yg penting ukhwah yang terbina itu bermakna,,sentiasa ingat menginagti.. huhu,, masa dah suntuk ni,,huhu,, nak kena siapkan entry ni cecepat,,haha.. apa2 pun ukhuwah itu sangat indah ^^, moga kita semua dalam jagaan Allah.. salam sayang dari farhana buat semua,,

eh2,,lupa lak,, baner!!!!! jap abak.....

thnk u abak for this segmen, n for this terciptanya ukhwah ^^
ok dah siap abak.. ^^

dari mun----> abak

terima kasih for this ukhuwah.

Monday, 3 February 2014

Pray



Sometimes there are pictures that do not need words to deliver its message. 

Pray, because you are most in need of it, dear. 

Sunday, 2 February 2014

Kini Bersama Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim.. 
Assalamualaikum sahabat-sahabat semua, lama dah tak meng 'update' blog ni, disebabkan kesibukan dengan part time business dan juga aktiviti harian, untuk pengetahuan sahabat semua, sekarang ni farhana jadi Shaklee Independent Distributor yang sah, Nur Farhana Mohd Nazir Shaklee ID: 987507


jadi sahabat-sahabat yang nak order or nak tujukan any pertanyaa, tentang shaklee,
please kindly  text me, sms/whatsup: 014-5352679 , Email: farhana.mn92@gmail.com.. ni link blognya >>klik disini<<

sebenarnya, farhana just consume untuk diri sendiri, tapi, Alhamdulillah kesan yang positif, sekarang farhana nak sebar jom kongsi sihat bersama bersama sahabat-sahabat semua.



ok, alih kepada topic lain, lagi beberapa minggu nak balik ke Nilai, bermula sem baru, sem 4. -USIM

Awesome Subjek Sem 4
1.akhlak & tasawwuf
2.fiqh ibdt & munakahat
3.Creatv thnkg & = prob
4.tafsir ayat hukum
5.pengaturcaraan berorientasikan objek
6.pengantar pengaturcaraan web
7.skp orientalis terhdp quran n sunnah
8.i'jaz al-Quran.
##21jam kredit.

Sekian, moga sem 4 nnt, lebih baik dari yang sebelum ni ^^
ALL RIGHT RESERVED.Copyright@adapadengandiriku.blogspot.com