Sunday, 29 December 2013

Demam Exam

Assalamualaikum.. apa khabar semua?? moga semua dalam keadaan sihat..
lama sungguh admin x berposting disebabkan kesibukan dengan dunia study ^^
dalam bulan 12 jer.. dah lebih 5 kali p klinik, duit pun dah berapa banyak habis.. huhu
almaklumlah.. badan kitew ni x berasa nak sihat.. awal bln 12 sampai la study week.. sekarang, Alhamdulillah.. kesihatan mula kembali stabil....
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????!!!!!!!!!!!!

buku+baca+study+faham+hafal???????????? 

masa dah suntuk.. masa study week, kwn2 lain semua study, kitew terlantar atas katil jew..



membuatkan diri ini nak senyum jew sentiasa bila fikir akan hal ni...
ada hikmahnyer,, x pe,,, kitew study slow2.. huhu.. org lain, org lain punyer hal.. 
pe2 pun Alhamdulillah,, my graphic's assignment,, 80%
kitorang ni time study week,, lau buat assignment design tu dah menjadi kebiasaan kitorang,, nama lagi budak QM.. ^^


p/s: jangan mudah mengalah dipermulaan, kerna kita tak tahu pengakhirannya mcm mana ^^

3 comments:

terima kasih sudi tinggalkan comment anda disini ^^

ALL RIGHT RESERVED.Copyright@adapadengandiriku.blogspot.com