Sunday, 13 October 2013

Selamat Cuti Hari Raya Haji


Assalamualaikum Uols,, Alhamdulillah selamat juga sampai ke "Home Sweet Home".. dan sekrang ni kat fb mahupun twitter, dibanjiri dengan status balik kampung,, wah seronoknya Uols.. apa2 pun ucaplah Alhamdulillah kerana kita masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk bernyawa. dan dalam kita asyik berseronok, jangan lupa pulak, ada yang tak berkesempatan untuk balik beraya mahupun cuti,, jangan bersedih,, kerana anda juga berkorban sebenarnya,, bekorban untuk mengharungi liku2 hidup sebagai anak perantau..

ok, sebenarnya gambar kat atas sekali tu, adalah lmn web GOALS-USIM. so yang tu course yang Iols ambik untuk sem 3 -WEB GRAPHIC 2-. sebenarnya gambar yang madam upload lam goals tu, ada kaitan dengan madam.. hihi.. semoga madam selamat dan dipermudahkan utk melahirkan anak madam.. kami semua doakan untuk madam.

You can keep lying down and just scoot over if you need to get something. Flawless! ;D


dan ini bermakna, Iols kenalah start buat design( sorry madam, madam dah suruh awal2 sem ari tu ag,)hihi, ok, so.. x boleh malas, x boleh buat2 malas.. hoho.. ^O^

I’m just always at my desk on my laptop, what can I say… > w o
oopppssss! ^^ lupa plak nk ucap.. selamat aidil adha Uols... puingggg, pushhhh,, tebabowww...(bunyi bunga api)

5 comments:

terima kasih sudi tinggalkan comment anda disini ^^

ALL RIGHT RESERVED.Copyright@adapadengandiriku.blogspot.com