Thursday, 6 February 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dikasihi dan dirahmati Allah sekalian,, aceceh.. cam teruja je pulak,, asal dari si gadis comel mun namanya.. mun tinggal jejak kat chatbox farhana, jadi apa lagi,,, klik la, nk tau sapa cik mun ni, hihi..tup2.. ternampak segmen menarik,,wow..tetibe cam hati ni terbuka utk masuk segmen by Abak "Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah".. terbaiklah abak!

actually, farhana ni suka sgt berblog, baca post kat blog kengkawan,,tapi lam banyak2 segmen yg diorng buat, satu pun farhana tak pernah sertai,, tapi kali ni,, tajuk segmen abak ni telah membuka pintu hati farhana untuk sertai..

nak tahu kenapa.. bukan perkataan Follower yg membuatkan farhana tertarik, tapi perkataan Ukhuwah sangat memberi 1001 erti buat farhana,, tak kisahlah,, follower bnyk mana pun,, yg penting ukhwah yang terbina itu bermakna,,sentiasa ingat menginagti.. huhu,, masa dah suntuk ni,,huhu,, nak kena siapkan entry ni cecepat,,haha.. apa2 pun ukhuwah itu sangat indah ^^, moga kita semua dalam jagaan Allah.. salam sayang dari farhana buat semua,,

eh2,,lupa lak,, baner!!!!! jap abak.....

thnk u abak for this segmen, n for this terciptanya ukhwah ^^
ok dah siap abak.. ^^

dari mun----> abak

terima kasih for this ukhuwah.

19 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. Dari Segment Yang sama ^^

    http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhuwah : ), I see u around for more :D

    ReplyDelete
  5. datang dari segment yang sama
    follow me back... salam kenal semua

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwa..
    Cik Follow sini..
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  14. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  15. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama... dah follow juge...

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan comment anda disini ^^

ALL RIGHT RESERVED.Copyright@adapadengandiriku.blogspot.com